בקערת מיקסר מערבבים את החלב, המים והשמרים (עדיף לפורר) ובעזרת וו לישה לשים במהירות בינונית עד שהשמרים נמסים לחלוטין.
מוסיפים את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה.
מוסיפים את סירופ הלתת (סילאן\דבש).
מוסיפים את המלח.
מוסיפים את השמן (כשהבצק מתחיל להתאחד).
ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק חלק.
מוציאים את הבצק מקערת הלישה ועל משטח עבודה מקומח ממשיכים ללוש ידנית כדקה.
יוצרים כדור ומניחים בקערה מקומחת. מכסים במגבת או בניילון נצמד ומתפיחים כחצי שעה עד שמכפיל את הנפח.
מניחים נייר אפייה על תבנית, יוצקים מעט שמן זית ומפזרים אותו באופן אחיד על התבנית.
מניחים את הבצק ובעזרת הידיים מרדדים את הבצק באופן אחיד על גבי התבנית.
מוודאים שהבצק מכסה לגמרי את כל התבנית עד השוליים.
מכסים שוב ומניחים להתפחה כחצי שעה.
מכינים את מי המלח:
בקערה מערבבים היטב את המים והמלח עד שמתמוסס לחלוטין.
כשהבצק הכפיל את נפחו יוצרים בעזרת האצבעות גומות קטנות לאורך הבצק מקצה לקצה.
יוצקים מעל הבצק את מי המלח ואת שמן הזית ומטים את התבנית על מנת שהנוזל יכנס לכל הגומות ויכסה את כל הבצק.
מניחים לא מכוסה להתפחה של כשעה
מחממים תנור ל220 מעלות
אופים בתנור (עדיף בתחתית) כ 20 דק'.